Confidentialitate si Securitatea Datelor

• Datele personale introduse de către client vor fi folosite de catre MARLYD, numai in scopul declarat al acestui site.
• Utilizam informatiile stranse de pe site-ul nostru exclusiv in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre MARLYD, este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

• Informatiile din comandă sunt necesare pentru confirmarea acesteia şi livrarea produselor comandate acestea nefiind furnizate unei terţe părţi.
• MARLYD nu vinde şi nu oferă adresele de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.
• MARLYD îşi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale,lichidari de stoc, newslettere pe adresa de e-mail a clientului.
• Clientul poate renunţa oricând la primirea ofertelor promotionale prin accesarea link-ului de dezabonare de pe site.
În concordanta cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC Marlyd Medical Devices SRL, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor în vederea facturarii produselor comandate.