Copyright

Site-ul este sub controlul si este operat de catre compania MARLYD MEDICAL DEVICES SRL. Prin urmare, toate drepturile de autor sunt rezervate MARLYD. Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la utilizarea marcii, a textelor, imaginilor, sunetelor, programelor software, logo-urilor, bazelor de date precum si orice alte materiale din interiorul acestui site, sunt proprietatea exclusiva MARLYD.
Marca MARLYD® este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, este o marca protejata prin lege, se supune legii in cazul sustragerilor de orice fel si este considerata infractiune utilizarea ei de alte entitati, in afara de compania Marlyd Medical Devices SRL.
Marlyd isi rezerva dreptul sa modifice, sa completeze sau sa inlocuiasca informatiile continute in acest site- produse, descrierile acestora, preturile, etc- partial sau in totalitate, oricand si fara notificare prealabila.
Duplicarea si copierea oricaror informatii cuprinse de acest site, in special a informatiilor ce se refera la text, fotografie, design si grafica, nu sunt permise.
Nu reproduceti, nu transferati, nu distribuiti, nu copiati si nu transmiteti in orice forma continutul acestui site fara a avea asupra dumneavoastra si raspunsul de acceptare a companiei Marlyd.
Folosirea fara acordul siteului www.marlyd.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.