• Covorase antibacteriene pentru controlul contaminarii

  Covorase antibacteriene pentru controlul contaminarii in spatii cu cerinte de igiena ridicata: cabinete medicale, stomatologice, laboratoare, sali operatorii, spitale, etc. Covorasele adezive contin cate 30 de foite cu o suprafata lipicioasa care retine praful si alte impuritati.
  Caracteristicile produsului:
  – Covorase din polietilena tratata cu adeziv sensibil la presiune, pentru retinerea particulelor foarte fine de praf de pe incaltaminte si rotilele carucioarelor.
  – covorsasele antibacteriene au configuratie joasa, astfel incat nu este nevoie de nici un cadru. Nu lasa reziduri pe podea.
  – Straturile (foitele) de polietilena sunt usor de indepartat. Acestea sunt numerotate consecutiv intr-un colt pentru a putea sti mereu cate straturi mai sunt de folosit si pentru a nu indeparta din greseala mai multe in acelasi timp.

  Aplicatii: Domeniul medical si industrial (in special in industria alimentara, electronica, aerospatiala).
  Instructiuni de folosire: Se amplaseaza la intrarea in cabinete medicale, laboratoare sau orice alte camere curate pentru indepartarea murdariei si elementelor contaminatoare de pe incaltaminte sau de pe rotile carucioarelor.
  Dimensiuni: – 46x92cm ( 30 foite/1 covoras) = 39.99 ron/covoras
  61x92cm ( 30 foite/1 covoras) = 61.99 ron/ covoras
  Ambalare: 10 covorase/set